iPad 2 almak için böbreğini sattı

Bir iPad 2 alabilmek için en fazla ne yaparsınız? Çin'de 17 yaşında bir çocuk iPad 2 alabilmek için hayatının geri kalanını tamamen etkileyecek bir şey yapmayı göze aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2011 13:36 GÜNCELLEME 03.06.2011 13:36 Bilgisayar
iPad 2 almak için böbreğini sattı

Apple ürünlerinin bazı insanlar üzerinde nasıl etkileri olduğunu bilmeyen yok. Yeni bir ürün çıkmadan günler önce mağazaların  önünde kamp kuranlar, ihtiyacı olmadığı halde tüm ürünleri almaya çalışanlar hatta Apple logosunu dövme yaptıranlar bile artık bizleri şaşırtmıyor.

Olayın detaylarını görmek için tıklayınız

Tam artık Apple hayranlığının gelebileceği en üst noktaları gördük derken, Çin'den gelen bir haber şimdiye kadar gördüklerimizi solda sıfır bıraktı.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in Daily Telgraph kaynaklı haberine göre, soyadı açıklanmayan Zheng adlı 17 yaşında bir çocuk iPad 2 almasına yetecek parayı elde etmek için böbreğini sattı. Olayın gelişimi ise bir hayli ilginç.

5400 TL İçin

İnternette rastladığı bir reklamda, organ bağışı yapanlara para ödeneceğini öğrenen Zheng, Chenzhou şehrine gitti. Şehirdeki bir hastanede ameliyatla böbreği alınan ve üç gün yatan Zheng'e 22 bin Yuan yani yaklaşık 5400 TL ödendi.

Ameliyattan sonra evine dönen Zheng, parayla iPad 2 ve bir adet de dizüstü bilgisayar aldı.

Apple ürünlerine karşı duyulan bu hayranlık hakkında ne düşünüyorsunuz?