Yılmaz Vural'dan taraftarlara çağrı!

SPOR Toto Süper Lig'de 5 hafta yenilmezlik ünvanını geçen hafta Kayseri deplasmanında aldığı mağlubiyetle sonlandıran Sanica Boru Elazığspor, evinde yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklırına başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2013 19:46 GÜNCELLEME 09.04.2013 19:46 BİRİNCİ LİG
Yılmaz Vural'dan taraftarlara çağrı!

Teknik Direktör Yılmaz Vural, taraftarlara seslenerek, "Tek koltuk boşluk bırakmadan takımlarına sahip çıksınlar. Bu hafta bir kazanırsak bunun için uğraşacağız. 35 puanımızla belki de ligde kalmanın çok önemli bir mesajını vermiş oluruz" dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kayseri maçında kötü oynadıklarını ifade ederek, "Futbolda analizler yapılıyor. Bu analizlerin karşısında rakipler çözülüyor. Deniliyor ki 'işte şu oyuncu şöyle yapar' 'şöyle oynarsak kazanırız'. Maalesef bunları yaparken çok iyi konsantre olmazsanız bu söylenenlerle ile ilgili oyun disiplininizi kaybederseniz isterse rakip 10 kişi olsun maç kaybedilebiliyor. Maalesef bizim için yediğimiz her golde bir bireysel hata var. Bu hatalar tabi takımın da kaybetmesi durumunda bizi bu hale getirmiş oldu. E tabi ki bunları bu haftaya yansıtmamamız gerekiyor. Çünkü yansıması halinde telafisi olmayan bir döneme gireriz az maçlık bir süre var. Bakıldığında geçen biz bu 6 maçta 8 puan topladık" dedi. Taraftarlarına da seslenen Teknik Direktör Vural, şöyle konuştu: "Tek koltuk boşluk bırakmadan takımlarına sahip çıksınlar. Bu hafta bir kazanırsak bunun için uğraşacağız. 35 puanımızla belki de ligde kalmanın çok önemli bir mesajını vermiş oluruz. Yani tabi ki ondan sonra 5 tane daha maç oynanacak. Belki rakiplerimizin oynayacağı maç ağırlığına bakıldığında bizimle kıyaslarsak en azından 1 kere daha kaybetme hakkımızın olacağı bir sürece gireriz. Bu galibiyet bize inanılmaz bir rahatlık verir. Tabi ki tersini düşünmek dahi istemiyoruz. Çok önemli bir haftaya girdik. O halde ne yapmamız lazım camia adına tabi ki her zaman olduğu gibi taraftarımızın takıma destek vermesi gelmesi gerekiyor. Yani 1 tane boş koltuk olmamacasına herkesin gelip bu maçı izlemesini rica ediyorum. Buradan herkese sesleniyorum, lütfen takımımıza destek verelim."