Türk futbolcu için, Avrupa kulüpleri sıraya girdi!

1'inci Lig'de pazar günü evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanıp Süper Lig'e 2 yıl sonra dönüşünü resmen ilan etmek için gün sayan Göztepe'nin genç stoperi Taha Altıkardeş için Avrupa kulüpleri sıraya girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 13:03 GÜNCELLEME 24.04.2024 13:03 BİRİNCİ LİG
Türk futbolcu için, Avrupa kulüpleri sıraya girdi!

Sezon başında Trabzonspor'dan kadroya dahil edilen ve istikrarlı bir performans sergileyen Taha'yı Fransa'nın Lyon, Belçika'nın Anderlecht ve Hollanda'nın Feyenoord takımlarının istediği bildirildi.

Göztepe yönetiminin ise sezon bitmeden ve Süper Lig'i garantilemeden hiçbir görüşmeyi resmiyete dökmeyeceği kaydedildi. Önce Süper Lig'i garantiye almayı düşünen kurmayların ardından transfer görüşmelerine başlaması bekleniyor. 20 yaşındaki Taha'nın da şu anda tamamen takıma konsantre olduğu ve hiçbir kulüple temasta bulunmadığı bildirildi. Bu sezon 28 lig maçına çıkan genç savunmacı 2370 dakika süre alıp 3 kez fileleri sarstı.

GÖZ-GÖZ'DE 23 NİSAN COŞKUSU

Göztepe Spor Kulübü ile Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı'nın (GÖSEV) birlikte organize ettiği 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde yüzlerce çocuk farklı branşları tecrübe etme şansı yakaladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İnciraltı Spor Tesisleri’nde gerçekleşen şenlikte Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil, futbolcular İsmail Köybaşı, Yalçın Kayan ve Arda Özçimen de yer aldı ve şenlik alanında keyifli anlar geçiren çocuklarla oyunlar oynadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cemil Tugay şenlik alanını ziyaret etti. Tugay, olimpik branşların yer aldığı sahaları ziyaret ederek çocuklarla ve sporcularla sohbet etti. Türkiye'nin en çok olimpik branşa ve sporcuya sahip spor kulüplerinden biri olan Göztepe Spor Kulübü'nün tüm olimpik branşlarının yer aldığı şenlikte, Türkiye'nin cimnastik branşındaki ilk ve tek olimpiyat madalyalı sporcusu Ferhat Arıcan da gençlerle bir araya geldi. Katılımcıların büyük keyif aldığı ve çocukların sporla buluştuğu etkinliğin gelenekselleşmesi bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR