Amedspor'dan Belhanda açıklaması!

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getiren 1. Lig'in yeni ekibi Amedspor'da başkan Aziz Elaldı, Younes Belhanda iddiaları için açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2024 18:20 GÜNCELLEME 10.06.2024 18:34 BİRİNCİ LİG
Amedspor'dan Belhanda açıklaması!

1. Lig'in yeni ekibi Amedspor'da başkan Aziz Elaldı, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ve isimlerinin anıldığı Younes Belhanda hakkında açıklamalarda bulundu.

ERSUN YANAL AÇIKLAMASI

Ajansspor'da yer alan habere göre; Ersun Yanal'la ilgili açıklamada bulunan Elaldı, "Hangi hoca bize uyabilir, hangi hoca bizi hedefimize ulaştırabilir diye düşündükten sonra Ersun Hoca ile temas sağladık. Nihayetinde; Ersun Yanal ile örtüşen felsefemiz, örtüşen yapımız, örtüşen gelecekle ilgili planlamamız, örtüşen futbola bakış açımız ve bir bütün olarak hayata bakış açımız sayesinde hocamızla anlaştık. Ersun Yanal Hocamız için önümüzdeki günlerde resmi imza töreni düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

BELHANDA İDDİALARI

Younes Belhanda iddiaları için de konuşan Elaldı, "Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR