Hodri Meydan'dan TFF'ye siyah çelenk

Kocaelispor'un taraftar grubu Hodri Meydan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beylerbeyi Tesisleri'ne siyah çelenk bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2024 14:38 GÜNCELLEME 03.09.2024 14:38 BİRİNCİ LİG
Hodri Meydan'dan TFF'ye siyah çelenk

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e 3-0 kaybetti. Kocaeli temsilcisi, mücadelenin 4. ve 20. dakikalarında çıkan 2 kırmızı kart nedeniyle maçın büyük bir bölümünü 9 kişi oynadı.

Karşılaşmanın ardından taraftar grubu Hodri Meydan, müsabakanın hakemi Oğuzhan Aksu ve TFF'ye tepki olarak gece yarısı siyah çelenk yaptırdı. TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'ne bırakılan çelenk sonrası Hodri Meydan taraftar derneğinin açıklamasında, "Stadyumlarda cirit attığınız Diyarbakır temsilcisini el üstünde tutma çabanız bugün katledilen maçla birlikte net olarak açığa çıkmıştır. Bugün maça atadığınız hakem; eyyamını başarıyla tamamlamış ve Kocaelispor'un 3 puanını çalmıştır" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR