5-0 sonrası sitem etti! Tek cümlelik açıklama

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, Esenler Erokspor maçının ardından "Kadromuz bu lig için yeterli değil" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2026 18:33 GÜNCELLEME 11.01.2026 00:58 BİRİNCİ LİG
5-0 sonrası sitem etti! Tek cümlelik açıklama

Adana Demirspor, Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Esenler Erokspor’a 5-0 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, "Kadromuz bu lig için yeterli değil. Söyleyeceklerim bu kadar" dedi.

Öte yandan Yücel, sosyal medyada dolaşan takımın yeniden taraftar grubuna devriyle ilgili de bir bilgisi olmadığını, resmi açıklamanın kulüp tarafından yapılacağını belirtti.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR