Sedef Kabaş kimdir ve nerelidir? Sedef Kabaş daha önce hangi kanallarda çalıştı? Ne iş yapıyor?

Başkan Erdoğan'a dair çirkin sözleri ile gündeme gelen Sedef Kabaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Sedef Kabaş kimdir? Sedef Kabaş ne iş yapıyor? Daha önce hangi kanallarda çalıştı? İşte Sedef Kabaş'a ilişkin tüm bilinmeyen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2022 12:57 GÜNCELLEME 11.03.2022 12:58 BİYOGRAFİ
Sedef Kabaş kimdir ve nerelidir? Sedef Kabaş daha önce hangi kanallarda çalıştı? Ne iş yapıyor?

Sedef Kabaş, Londra'da dünyaya geldi. Türk asıllıdır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Sedef Kabaş Özel Dost Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Akademik olarak ilerlemek isteyen Sedef Kabaş, üniversiteden sonra Boston Üniversitesinde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı. İlerleyen dönemlerde ise Marmara Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. 

Mine Kırıkkanat kimdir? "Atatürk'e tapıyorum" diyen Mine Kırıkkkanat'a saldırı!

Üniversite hayatına devam ederken, diğer yandan TV kanallarında yer almaya başladı. Birçok TV kanalında tecrübe kazanan Kabaş,  NTV, ATV, TRT gibi kanallarda çalıştı. 

Ayrıca, Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazeteci olarak adını yazdırdı. Yaptığı programlar oldukça dikkat çekiciydi. 

Bir dönem radyo programı da hazırlayıp sunan Sedef Kabaş, 2007'den beri, kendi şirketinde koçluk ve danışmanlık yapmaktadır. 

HANGİ KANALLARDA ÇALIŞTI

İşte Sedef Kabaş'ın bugüne dek çalıştığı TV kanalları:

  • ATV

  • NTV

  • SKY Türk

  • TRT2

  • CNN