Yonca Türkman kimdir ve kaç yaşında öldü? Yonca Türkman dizileri...

Gaziosmanpaşa'da, bir apartmanın 15. katından düşerek hayatını kaybeden Yonca Türkmen ülke gündemine oturdu. Yonca Türkmen'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Yonca Türkman'ın rol aldığı diziler de bir hayli araştırıldı. İşte, araştıranlar için Yonca Türkmen biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2022 09:32 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:32 BİYOGRAFİ
Yonca Türkman kimdir ve kaç yaşında öldü? Yonca Türkman dizileri...

Yonca Türkmen 1977'de dünyaya geldi. 45 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nde mezun oldu. Uzun yıllar boyunca, çeşitli firmalarda, Tekstil Mühendisi olarak kendi mesleğini icra etti. 

Daha sonrasında, küçük yaşlardan itibaren ilgi duyduğu müziğe ve tiyatroya yöneldi. Amatörlükten profesyonelliğe giden yolda, çok sayıda reklam filminde boy gösterdi. Ayrıca birçok dizide de oyunculuk performansı sergiledi. 

YONCA TÜRKMAN OYNADIĞI DİZİLER

  • Yalnız Kurt

  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

  • Son Nefesim

  • Adı Sevgi

  • İyilik

  • Evlilik Hakkında Her şey

YONCA TÜRKMAN'IN VEFATI

Oyunculuk hayatına devam eden Yonca Türkman, Gaziosmanpaşa'da bulunan bir apartman 15'inci katta bulunan dairesinden aşağı düştü. 19 Haziran'da yaşanan bu olayın ardından Yonca Türkman 45 yaşındayken hayatını kaybetti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR