Masterchef Şule kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Şule biyografisi

Masterchef'e son olarak katılan Masterchef Şule'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Masterchef Şule biyografisi ve hakkındaki tüm detaylar.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2022 14:59 GÜNCELLEME 26.09.2022 14:59 BİYOGRAFİ
Masterchef Şule kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Şule biyografisi

Masterchef Şule 1998'te Trabzon'da dünyaya geldi. Soyadı Yaman'dır. Aslen Samsun Çarşambalı'dır. Şimdilerde 24 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Trabzon'da geçirdi. İlk, orta ve lise öğrenimin ardından Harita Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra yüksek lisans yapmaya başladı. Yüksek lisans eğitimi hala devam etmektedir. 

MASTERCHEF'E KATILDI

Aşçılık konusunda kendine güvenen ve yol kat etmek isteyen Şule Yaman Masterchef 2022'ye katıldı. Katıldığı ilk turda başarı elde etti ve jüri üyelerinden 3 evet aldı. Sonrasındaki turda da rakibi olan 2 yarışmacıyı eledi. Son aşama olan ana kadroya kalma mücadelesinde ise yedek kadroda yer aldı.

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Son 5 haftadır yedek kadrodan ana kadroya geçiş yapabilmek için mücadele veren Masterchef Şule 24 Eylül akşamı yayınlanan bölümde de yarıştı. Ana kadroya giren son yarışmacı olmak için savaş veren Masterchef Şule ana kadroya dahil oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR