Taner Tolga Tarlacı kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor'un efsanesi Taner Tolga Tarlacı biyografisi

Taner Tolga Tarlacı hapis cezası almasının ardından gündem oldu. Bunun üzerine Taner Tolga Tarlacı'nın hayatına ilişkin bilgiler merak edildi. ? İşte, merak edenler için Survivor'un efsane yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın bilinmeyen hayatı...

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2023 13:42 GÜNCELLEME 30.11.2023 13:42 BİYOGRAFİ
Taner Tolga Tarlacı kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor'un efsanesi Taner Tolga Tarlacı biyografisi

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984'te Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya geldi. Aslen Kayserili'dir. Şimdilerde 39 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Almanya'da geçirdi. 8 yaşında ülkeye dönüş yapan Taner Tolga Tarlacı ilk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladı. Daha sonra liseden ve Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu. 

2005'te Kıbrıs'a yerleşti. Bu yıllarda Biri Bizi Gözetliyor yarışmasına katılmak istese de başarılı olamadı. 

GÜZELLİK YARIŞMASINDA 3. OLDU

Taner Tolga Tarlacı eğitimine devam ettiği 2007'de bir erkek güzellik yarışmasına katıldı. bu yarışmada 3'üncülük elde etti.

YETENEK SİZSİNİZ'E KATILDI

2010'da ise Yetenek Sizsiniz Türkiye programına katıldı. O dönemde jüri üyesi olan Hülya Avşar, Ali taran ve Acun Ilıcalı'dan geçer not alamayınca yarışmaya veda etti. 

SURVİVOR'A KATILDI

Taner Tolga Tarlacı,2011'de ise Survivor Ünlüler Gönüllüler programında boy gösterdi. Gönüller takımında yarışa devam etti ve 3'üncü oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR