Hayatımın Şansı oyuncuları kimdir? Hayatımın Şansı hangi gün?

Hayatımın Şansı, yeni dizilerden biri. Fox Tv ekranında izleyiciyle buluşan Hayatımın Şansı dizisinin oyuncuları ise oldukça dikkat çekici. İşte merak edenler için Hayatımın Şansı dizisiyle ilgili tüm merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2023 17:48 GÜNCELLEME 25.01.2023 17:48 BİYOGRAFİ
Hayatımın Şansı oyuncuları kimdir? Hayatımın Şansı hangi gün?

Fox TV'nin yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Şansı oldukça büyük ses getirdi. Hayatımın Şansı 1. bölümüyle izleyiciyle buluştuktan sonra adından söz ettirmeye başladı. İşte, merak edenler için Hayatımın Şansı dizisiyle ilgili detaylar...

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Hayatımın Şansı dizisinin senaryosunu Fatih Harbiye ve Zalim İstanbul senaristi Bekir Baran Sıtkı yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Zümrüdüanka dizisinin de direktörlüğünü yapan Cemal Şan oturmaktadır. 

HAYATIMIN ŞANSI DİZİ KONUSU

Hayatımın Şansı dizisi, bir anne ve kız çocuğunun hayata tutunma hikayesidir. Dizide Yonca, kızı Sare için elinden tüm gelenleri yapmaktadır. Ancak zorluklar bir tülü peşini bırakmamaktadır. 

HAYATIMIN ŞANSI HANGİ GÜN?

Hayatımın Şansı dizisi her Çarşamba saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

HAYATIMIN ŞANSI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hayatımın Şansı İstanbul'da çekilmektedir. 

Dokuz Oğuz oyuncuları kimdir? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman?

HAYATIMIN ŞANSI OYUNCU KADROSU

İşte, Hayatımın Şansı oyuncuları...

ALİCAN YÜCEOY

ŞİFANUR GÜL

MUSA UZUNLAR

ERKAN AVCI

İLKER KIZMAZ

KEMAL UÇAR

NESLİHAN ARSLAN

ASLIHAN KAPANŞAHİN

AÇELYA DEVRİM YILHAN

SERMET YEŞİL

ASLI SAMAT

TUĞÇE YOLCU

SEKVAN SERİNKAYA

HALE SOYGAZİ

HİRA SU YILDIZ

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR