Survivor Zeynep Alkan kimdir? Babası ve annesi kim? Zeynep Alkan oynadığı diziler...

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Zeynep Alkan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Zeynep alkan kimdir? İşte, merak edenler için Zeynep Alkan biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2023 14:12 GÜNCELLEME 30.01.2023 14:12 BİYOGRAFİ
Survivor Zeynep Alkan kimdir? Babası ve annesi kim? Zeynep Alkan oynadığı diziler...

Zeynep Alkan 26 Mayıs 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı'dır. Şimdilerde 25 yaşındadır. Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın ve oyuncu Canan Hoşgör'ün kızıdır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Zeynep Alkan ilk ve orta öğrenimini Hisar Eğitim Vakfı Okullarında devam etti. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. 

Aysu Keskin kimdir ve nerelidir? Tam adı nedir? Aysu Keskin'in bilinmeyen hayatı

Zeynep Alkan henüz ortaokula devam ettiği dönemde tiyatro dersleri almaya başladı. Ayrıca, Lise eğitiminden sonra ise Kadıköy Devlet Konservatuarında Viyola eğitimi aldı. Üniversiteden sonra ise  2016'da 'Hayat Bazen Tatlıdır' isimli dizide rol aldı. 

İlk oyunculuk deneyimini (6 yaşındayken) En İyi Arkadaşım dizisinde yaşayan Alkan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında. Çok sayıda takipçiye sahip olan Alkan, sosyal medya fenomenliği yapmaya devam etmektedir. 

Cansu Tuman kimdir? Cansu Tuman oynadığı diziler...

ZEYNEP ALKAN OYNADIĞI FİLMLER

  • 2003 - En İyi Arkadaşım

  • 2008-2011 - Arka Sıradakiler

  • 2016-2017 - Hayat Bazen Tatlıdır

  • 2018 - Hedefim Sensin

  • 2019 - Kırk Yalan

  • 2021 - Artı

Seçkin Piriler kimdir ve ne iş yapıyor? Eşi kim? Seçkin Piriler filmleri

SURVİVOR'A KATILDI

Zeynep Alkan, Survivor. TV8 ekranında yayınlanan Survivor yarışmasında Ünlüler takımında mücadele edecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR