Survivor Halil kimdir ve kaç yaşındadır? Asıl mesleği ne? Halil İbrahim Göker filmleri

Survivor yarışmacılarından biri olan Halil İbrahim Göker'i hayatı merak edildi. Peki Survivor Halil kimdir? İşte araştıranlar için Survivor Halil İbrahim Göker biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2023 16:51 GÜNCELLEME 17.01.2023 16:51 BİYOGRAFİ
Survivor Halil kimdir ve kaç yaşındadır? Asıl mesleği ne? Halil İbrahim Göker filmleri

Halil İbrahim Göker Ağustos 1992'de Çorum'da dünyaya geldi. Aslen Çorumlu'dur. Şimdilerde 30 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Dokuz eylül Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümünden mezun oldu. Asıl mesleği Edebiyat Öğretmenliğidir. Vine uygulaması ile geniş kitlelere ulaştı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Halil İbrahim Göker kısa süre içinde fenomen haline geldi. Sosyal medyada Aykut elmas ile birlikte yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini, 2013'te Tas Mektep'te yaşayan Göker, daha sonrasında da birçok projede oyunculuk performansı sergiledi. Asıl çıkışını Nasıl Yani isimli yapım ile yakaladı.

HALİL İBRAHİM GÖKER OYNADIĞI FİLMLER

  • 2013 - Tas Mektep

  • 2015 - Sihirbazlık Okulunda Bir Türk

  • 2017 - Nasıl Yani

  • 2017 - Klavye Delikanlıları

  • 2018 - Çakallarla Dans 5

  • 2022 - Naz evi

  • 2022 - Olmadı Kaçarız

  • 2022 - Çirkin Şansı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR