Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimdir? Uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize konusu...

Star TV ekranının dizi Yüz Yıllık Mucize oldukça dikkat çekiyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkatleri çekmeyi başaran dizi hakkında oldukça araştırma yapıldı. İşte, merak edenler için Yüz Yıllık Mucize dizisiyle ilgili tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2023 17:19 GÜNCELLEME 06.04.2023 17:19 BİYOGRAFİ
Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimdir? Uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize konusu...

Yüz Yıllık Mucize Star TV'nin yeni dizilerinden biri. Bugüne dek hiç işlenmemiş bir konuyu ele alan Yüz Yıllık Mucize oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. İşte, diziyle ilgili tüm bilgiler... 

Yapımcılığını OGM Picture'nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmenliğini yapan Hilal Saral oturmaktadır. Dram türünde piyasaya giriş yapan dizisinin senaryosunu ise Nuran Evren Şit yazmaktadır. 

YÜZ YILLIK MUCİZE UYARLAMA MI?

Yüz Yıllık Mucize uyarlama değildir. 

YÜZ YILLIK MUCİZE KONUSU

Yüzyıllık Mucize dizisinin konusu, Kuvay-i Milliye döneminin hikayesine şahitlik etmiş birinin hayatını anlatmaktadır. 130 yaşındaki Ali Tahir ile Harika'nın sırlarla dolu yaşam öyküsü konu olarak işlenmektedir. 

YÜZ YILLIK MUCİZE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yüz Yıllık Mucize İstanbul'da çekilmektedir. 

YÜZ YILLIK MUCİZE HANGİ GÜN?

Yüz Yıllık Mucize her Perşembe 20.00'da yayınlanmaktadır. 

Kraliçe dizisi oyuncuları kimdir? Kraliçe dizisi konusu...

YÜZ YILLIK MUCİZE OYUNCULARI

İşte, merak edenler için Yüz Yıllık Mucize oyuncu kadrosu...

EBRU ŞAHİN

BİRKAN SOKULLU

ZERRİN TEKİNDOR

HÜMEYRA

NECİP MEMİLİ

GÖZDE SEDA ALTUNER

AYŞEGÜL CENGİZ

YALÇIN HAFIZOĞLU

LAÇİN CEYLAN

ECEM ÇALHAN

MERVE NUR BENGİ

ZEHRA KELLECİ

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR