Kardeşlerim 'Lidya' Elçin Zehra İrem kimdir? Nasıl keşfedildi? Elçin Zehra İrem'in oynadığı diziler...

Elçin Zehra İrem ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisine dahil olduktan sonra gündem oldu. Bunun üzerine Elçin Zehra İrem'in oynadığı diziler ve yaşı ilgili bilgiler merak edildi. İşte Elçin Zehra İrem'in biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2023 16:38 GÜNCELLEME 05.10.2023 16:38 BİYOGRAFİ
Kardeşlerim 'Lidya' Elçin Zehra İrem kimdir? Nasıl keşfedildi? Elçin Zehra İrem'in oynadığı diziler...

Elçin Zehra İrem 2002'de dünyaya geldi. Şimdilerde 21 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Elçin Zehra İrem, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından oyunculuk kariyerine başladı. Fotomodellik de yaptı. 

Yalı Çapkını 'Talih' Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli'nin oynadığı diziler

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın'ın oğlu yapımcı ve oyuncu İlker İnanoğlu tarafından keşfedilen Elçin Zehra İrem Amors Film Yapım ile çalışmaya başladı. 

İlk oyunculuk deneyimini 2022'de Kanal D ekranında yayınlanan Hicran dizisinde 'Hicran' karakteri ile başrol oynadı. Ardından birkaç projede daha yer aldı.

Şimdilerde ise ATV ekranında yayınlanan ve 4. sezonuna devam eden Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Dizide Lidya karakterine hayat vermektedir. 

ELÇİN ZEHRA İREM'İN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2022 - Hicran

  • 2022 - Merkez

  • 2023 - Babasının Kızı

  • 2023 - Safir

  • 2023 - Kardeşlerim

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR