Halil Umut Meler kimdir ve aslen nerelidir? Babası kimdir? Halil Umut Meler'in biyografisi...

Halil Umut Meler, sahada saldırıya uğradıktan sonra gündem oldu. Bununla birlikte Halil umut Meler'in hayatına ilişkin bilgiler oldukça merak edildi. İşte, Halil Umut Meler hakkında tüm bilinmeyen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2023 15:34 GÜNCELLEME 20.12.2023 15:35 BİYOGRAFİ
Halil Umut Meler kimdir ve aslen nerelidir? Babası kimdir? Halil Umut Meler'in biyografisi...

Halil Umut Meler 1 Ağustos 1986'da İzmir Selçuk'ta dünyaya geldi. Aslen Makedonya göçmenidir. Şimdilerde 37 yaşındadır. Babası Selçuk Efesspor’da uzun yıllar yöneticilik yaptı. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçiren Halil Umut Meler, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Üniversiteye gitmeden önce 6 yıl boyunca futbol oynadı. 

Eğitim hayatına devam ederken maçlarda hakem olarak görev almaya başladı.  Üniversiteden sonra ise memleketi olan İzmir'e döndü ve profesyonel hakemlik kariyerine başladı. 

Uzun yıllar boyunca İzmir'de il hakemliği yapan Halil Umut Meler, 2013'te ise ulusal kategoriye yükseldi ve FIFA kokartı takmaya başladı. İlk kez 2015'te İstanbul Başakşehir-Akhisar Belediyespor maçıyla ilk Süper Lig maçını yönetti.

Halil Umut Meler'in hakemlik ile görev aldığı turnuvalar ise şöyle:

  • 2013 - Türkiye Kupası

  • 2013-2018 - 3. Lig

  • 2014 - 2. Lig/ 1. Lig

  • 2015 - Süper Lig

  • 2017- Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası/ Avrupa 21 Yaş Altı Futbol/ Şampiyonası/ UEFA Gençlik Ligi/ UEFA Avrupa Liginde

HALİL UMUT MELER EVLİ Mİ?

Halil Umut Meler, 2011'den beri evlidir. Kasım 2023'te bir çocuğu oldu. 

SAHADA SALDIRIYA UĞRADI

11 Aralık'ta gerçekleşen MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakemlik yapan Halil Umut Meler, maçın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından sahanın içinde yumruklu saldırıya uğradı. 

Faruk Koca kimdir ve aslen nerelidir? Mesleği nedir? Faruk Koca'nın bilinmeyen hayatı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR