Yasemin Sakallıoğlu kimdir ve nerelidir? Eşi kim? Yasemin Sakallıoğlu filmleri...

Yasemin Sakallıoğlu Bahar dizisine Muhtar Hasibe karakteri ile dahil olduktan sonra gündem oldu. Bunun üzerine Yasemin Sakallıoğlu'nun hayatı ve kariyeri ile ilgili araştırma yapıldı. İşte, merak edenler için Yasemin Sakallıoğlu'nun biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 17:31 GÜNCELLEME 01.05.2024 17:31 BİYOGRAFİ
Yasemin Sakallıoğlu kimdir ve nerelidir? Eşi kim? Yasemin Sakallıoğlu filmleri...

Yasemin Sakallıoğlu 22 Nisan 1988'de dünyaya geldi. Aslen Sakaryalıdır. annes tarafından ise Rizelidir. Şimdilerde 36 yaşındadır.

İstanbul'da doğan Yasemin Sakallıoğlu çocukluk dönemini Rize'de geçirdi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi  Güzel Sanatlar Fakültesinde Drama ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Yasemin Sakallıoğlu'nun, arkadaşlarıyla eğlenmek üzere annesinin taklidini yaptığı videosu 2014'te Youtube'de en çok izlenenler arasında yer aldı. Bu video onun kamera önündeki serüveninin ilk adımı oldu.

Sosyal medyada büyük ilgi toplayan bu videonun ardından Bizum Hoca isimli sinema filminde oyunculuk performansı sergiledi. Cezmi Bakın, Levent Ülgen ve Serhat Özcan'ın kadroda yer aldığı bu filmin ardından oyunculuk kariyeri başladı. 

Daha sonra ATV ekranının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli'nin kız kardeşi Lütfiye karakterini canlandırdı. Sonrasında da birçok dizi ve filmde boy gösterdi.

Oyunculuğunun yanı sıra Instagram ve Youtube içerik üreticisi olan Yasemin Sakallıoğlu, aynı zamanda stand-up gösterileri de yapmaktadır. En son Show TV ekranında yayınlanan, başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. 

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

  • 2014 - Bizum Hoca (sinema filmi)

  • 2015-2014 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi)

  • 2018-2019 - Jet Sosyete (dizi)

  • 2020 - Zengo (sinema filmi)

  • 2022 - İlginç Bazı Olaylar (sinema filmi)

  • 2023 - Mutluyuz (sinema filmi)

  • 2024 - Bahar (dizi) 

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN EŞİ

 Yasemin Sakallıoğlu, 10 Mart 2021'de nikah masasına oturduğu Burak Yırtar ile evlidir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR