Cihan Ayger kimdir? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Ayger'in mesleği nedir? İlk eşi...

Merve Dizdar ile hayatını birleştirdikten sonra gündem olan Cihan Ayger'in hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. İlk eşi de tanıdık bir isim olan Cihan Ayger'in biyografik bilgileri haberimizde...

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 17:42 GÜNCELLEME 14.06.2024 17:42 BİYOGRAFİ
Cihan Ayger kimdir? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Ayger'in mesleği nedir? İlk eşi...

Cihan Ayger 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 36 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Cihan Ayger, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu. Mesleki kariyerine de eğitim yıllarda başladı. 

Berkin Gökbudak kimdir ve kaç yaşındadır? Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak'ın mesleği

Üniversite döneminde satış uzmanlığı yapan Ayger, 3 yıl boyunca bu alanda devam etti. Lisans eğitiminin sonlanması ile bir şirkette satış ve teknik uzman olarak çalışmaya başladı. Aynı zamanda genel endüstri ve bayi sorumluluğunu da üstlendi. 

2017'de Endüstriyel minareller üreten bir firmada Alüminyum Kaplama Ürün Müdürü olarak görev aldı. Günümüzde ise bir şirkette İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmalar yapmaktadır. 

Reshad Strik kimdir ve aslen nerelidir? İlk eşi kim? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik filmleri

CİHAN AYGER'İN İLK EŞİ 

Cihan Ayger, Boyner Holding'in sahibi Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile nikah masasına oturdu. Bu evlilik bir yıl sonra sona erdi. 

MERVE DİZDAR İLE EVLENDİ

Cihan Ayger Haziran 2024'te, Ömer dizisinin başrolü Merve Dizdar ile evlendi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR