Masterchef Muratcan kimdir ve aslen nerelidir? Muratcan Sural'ın bilinmeyen hayatı

Masterchef Muratcan Sural ana kadroya dahil olmasıyla birlikte merak edilen isimler arasında yer aldı. Oldukça profesyonel tabaklara imza atan Masterchef Muratcan'ın hayatı ve kariyeri ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2024 12:38 GÜNCELLEME 27.07.2024 12:38 BİYOGRAFİ
Masterchef Muratcan kimdir ve aslen nerelidir? Muratcan Sural'ın bilinmeyen hayatı

Masterchef Muratcan 1997'de dünyaya geldi. Tam adı Muratcan Sural'dır. Aslen Karslıdır. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun oldu. Akademik olarak devam etmek isteyen Sural, daha sonra yine Gastronomi alanında yüksek lisans yaptı. 

Yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilirlik alanında çalışmalara yapan yüksek lisans tezini yazan Muratcan Soral, 2016'dan beri aktif olarak aşçılık yapmaktadır. yaklaşık 4 yıldır yatta ve holdingde kişisel şeflik yapmaktadır. 

Masterchef Eda kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Eda Çağlayan'ın bilinmeyen hayatı

MASTERCHEF'E KATILDI

Muratcan Sural Masterchef 2022'ye katıldı ancak koronavirüse yakalandığı için programa gelmedi. Yeniden Masterchef 2024'e katıldı. Midyeli Aslan Balığı tabağı hazırladı ve kullandığı yenilebilir üç boyutlu kılçığı ile oldukça takdir topladı. İlk turda İstila adlı tabağına Somer Sivrioğlu'ndan evet, Mehmet Yalçınkaya'dan evet, Danilo Zanna'dan evet oyu oldu. 

Eski yarışmacılardan Serhat Doğramacı ve Barbaros Yöroğlu'nu beğendiğini ifade eden Masterchef Muratcan, yarışmanın ikinci turu olan 3'lü düelloda da rakiplerinden daha iyi tabak hazırlayarak ana kadroya kalmak için mücadele verilen tura geçti. Bu turda da başarı elde etti ve yarışmanın 13. yarışmacısı oldu. 

Masterchef Semih kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Semihcan Temiz'in hikayesi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR