30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2016 16:49 GÜNCELLEME 29.08.2016 16:49 GÜNCEL
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Ercoşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye'nin geleceğe, her zamankinden daha çok umut ve heyecanla yürüdüğünü belirtti.

Türk milletinin bağımsızlık uğrunda verdiği onur mücadelesinin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'ncü yıldönümünü bu yıl daha farklı bir heyecanla kutlanacağını dile getiren Ercoşkun, "Ecdadımızdan, geleceğe taşımak adına emanet aldığımız bu güzel vatanımızı, ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile her geçen gün daha da güçlenen Türkiye Cumhuriyeti'nin lider ülke olması için hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz." ifadesini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de Türk ulusunun en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos zaferinin, eşsiz bir kahramanlık abidesi olduğu dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri minnetle andığını ve tüm ulusun Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını ifade eden Küpçü, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz coğrafi bölge sebebiyle dış güçler tarafından çeşitli oyunlar oynanan ve zor badireler geçiren büyük Türkiye Cumhuriyeti devleti milli birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu zor günlerin üstesinden gelmiştir ve her zaman olduğu gibi bu zor günlerin üstesinden birlik ve kardeşlik içinde üstesinden gelecek güce sahiptir. Her metrekaresi aziz şehitlerimizin kanları ile sulanmış bu topraklarda şanlı Türk bayrağı daima dalgalanmaya devam edecektir."

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Türker Ateş de yayımladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümünde tarifsiz bir onur ve gurur yaşadıklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yaşına doğru ilerlerken, her alanda gelişmiş, ekonomisi kalkınmış, müreffeh bir Türkiye hedefiyle canla başla çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Ateş, şunları ifade etti:

"Bu mücadelede, sırtımızı yasladığımız en önemli güç, 94 yıl önce vatan ve millet uğruna bu topraklara ekilen ve şehit kanlarıyla sulanan, milli birlik ve beraberlik bilincidir. Gücünü tarih boyu süregelen birlik ve beraberliğinden alan milletimiz, özgürlüğü, bağımsızlığı ve bütünlüğü üzerinde hiçbir bölücü ve ayrıştırıcı düşünce, eylem ve zihniyetin barınmasına bugüne kadar olanak tanımadığı gibi, bundan sonra da tanımayacaktır. Söz konusu vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü oldukça, siyasi, dini ve toplumsal tüm farklılıklar, yerini al bayrağımızın gölgesinde, tüm milletlere örnek teşkil eden bir milli şuura bırakmaktadır."

KAYNAK : AA