Domuz avına giden adam yanlışlıkla kendini öldürdü

Burdur Ağlasun'da, domuzlardan korumak için gittiği mısır tarlasında av tüfeğinin patlaması sonucu yaralanan adam, hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2023 10:47 GÜNCELLEME 02.09.2023 12:08 ÜLKE'DE BUGÜN
Domuz avına giden adam yanlışlıkla kendini öldürdü

Olay, saat 01:30 sıralarında Burdur’un Ağlasun ilçesine bağlı Mamak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aktaş mevkiinde mısır tarlasını domuzlardan korumak için bölgeye giden Abdülhamid Koçak, motosikletten indiği esnada ruhsatlı av tüfeğinin patlaması sonucunda ağır yaralandı. Olay sonrasında bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralanan Abdülhamid Koçak yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Buradaki tetkiklerin ardından ise Antalya'ya sevk edilen Bucaklı genç adam, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR