Burdur'da bir genç yurt odasında ölü bulundu

Burdur’da özel bir yurtta kalan Mustafa Sarı (25) isimli genç, kaldığı yurt odasında ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2026 10:31 GÜNCELLEME 13.10.2026 10:35 3.SAYFA
Burdur'da bir genç yurt odasında ölü bulundu

Olay, sabah saatlerinde özel bir öğrenci yurdunda meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, yurtta kalan Mustafa Sarı, odasında hareketsiz halde bulundu. Durumu fark eden arkadaşlarının ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GENCİN HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ 

Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan kontrollerde gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri de odada incelemelerde bulundu.

Gencin cenazesinde herhangi bir darp ya da delici bir ize rastlanılmadığı öğrenildi. Mustafa Sarı’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morga kaldırıldı.

Hiranur Nilgün Aygar cinayeti davasında ağırlaştırılmış müebbet talebi

Afyonkarahisar'da midibüs, şarampole uçtu! 1 ölü, 27 yaralı

Arnavutköy’de akran dehşeti! 12 yaşındaki çocuğu yaktılar

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR