Burdur'da "dur" ihtarına uymayan sürüye cep yakan ceza! Aracını satsa ödeyemez

Burdur'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücüye 315 bin lira idari para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu, aracı ise 2 ay trafikten men edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2026 10:08 GÜNCELLEME 24.10.2026 12:02 ÜLKE'DE BUGÜN
Burdur'da "dur" ihtarına uymayan sürüye cep yakan ceza! Aracını satsa ödeyemez

Olay, gece saatlerinde Şeker Plajı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, E.Ö. idaresindeki 32 DY 452 plakalı otomobil, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Ekiplerle sürücü arasında yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından otomobil durduruldu.

Çankırı'da feci kaza! Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 1 yaralı

IBAN kâbusu! 250 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya

315 BİN TL CEZA UYGULANDI 

Sürücü E.Ö.'ye yapılan alkol kontrolünde 1,91 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye ilgili maddeler kapsamında toplam 315 bin lira idari para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Otomobil ise 2 ay süreyle trafikten men edilirken E.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR