İnegölspor'da hedef Fenerbahçe ile eşleşmek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son haftasındaki Kayserispor maçını kazanıp son 16 turunda Fenerbahçe ile eşleşmek istediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2016 14:42 GÜNCELLEME 21.01.2016 16:13 SPOR
İnegölspor'da hedef Fenerbahçe ile eşleşmek

Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta son maçlarını gelecek hafta içinde İnegöl'de Kayserispor ile oynayacaklarını, bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

G Grubu'nda Torku Konyaspor'un liderliği garantilediğini, Kayserispor ile ikincilik için yarıştıklarını ifade eden Güngör, şunları kaydetti:

"Kupada zorlu bir maç oynadık ve Etimesgut Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardık. Kupada ilk ikiye girme iddiamızı sürdürme anlamında önemli bir maçtı. Özellikle saha ve hava şartlarının olumsuzluğu bizi etkiledi ama sonunda 3 puanı alan taraf olduk. Bu anlamda Kayserispor maçına iddiamızı taşıdık. Kupada Kayserispor'u yenip Fenerbahçe ile eşleşmek istiyoruz. Umarım bu gerçekleşir ve Fenerbahçe ile İnegöl tarihine geçecek karşılaşma oynarız. Umudumuz o ama bizim ana görevimiz ligdeki konumumuzu düzeltmek."

KAYNAK : AA