Bursa’da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, yolda yürüyen S.E. (27) isimli kadını taciz ettiği iddia edilen M.E'ye (29), çevredekiler ve kadının yakınları tarafından meydan dayağı atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2022 09:54 GÜNCELLEME 13.12.2022 10:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa’da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahsa çevredekiler ve kadının yakınları tarafından meydan dayağı atıldı.

YOLDA YÜRÜYEN KADINI TACİZ ETTİ

Olay saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Muhammed E. (29) isimli şahıs, iddiaya göre yolda yürüyen S.E. (27) isimli kadına tacizde bulundu.

YUMRUK VE TEKMELERLE MEYDAN DAYAĞI

Durumu o anda öğrenen yakınları, şüpheliyi yumruk ve tekmelerle darp ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, darp edilen şahsı polis otosuna alıp uzlaştılar. Yaralı şahıs, 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli, tedavinin ardından gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR