Bursa'da babasını evde ölü bulup polise ihbar eden evlat katil zanlısı çıktı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, evinde silahla öldürülmüş olarak bulunan 60 yaşındaki Mustafa Demirel'in, polise ihbarda bulunan oğlu Hakan Demirel tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2023 10:05 GÜNCELLEME 19.02.2023 10:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa'da babasını evde ölü bulup polise ihbar eden evlat katil zanlısı çıktı!

Kükürtlü Mahallesi 1. Mutlular Caddesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında yaşayan Mustafa Demirel'in (60) oğlu Hakan Demirel, babasını evde silahla vurulmuş halde bulduğunu belirterek polise ihbarda bulundu.

POLİSE YANILTICI İHBARDA BULUNDU

Olaya ilişkin çalışma başlatan polis baba Demirel'in evine en son oğlu Hakan Demirel'in geldiği tespit etti. Gözaltına alınan Hakan Demirel'in, polise önce yanıltıcı bilgiler vererek suçunu kabul etmek istemediği öğrenildi.

SEVDİĞİ KIZI İSTEMEDİĞİ İÇİN BABASINI POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRMÜŞ

Oğul Demirel daha sonra ise babasını, sevdiği kız ile olan ilişkisine onay vermediği ve kız arkadaşına küfür ettiği için sinirlenerek pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

BABA KATİLİ EVLAT TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hakan Demirel, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hakan Demirel'in olay sonrası polise ihbarda bulunmadan önce  112 Acil Çağrı Merkezi'ni de arayıp babasından haber alamadığını bildirerek kayıp ihbarında bulunduğu kaydedildi.

KAYNAK : AA, DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR