Bursa'da feci kaza: Oğlunun kullandığı traktörün altında kaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan traktör devrildi. Meydan gelen kazada 52 yaşındaki Muazzez Turan yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2024 17:19 GÜNCELLEME 10.09.2024 17:34 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa'da feci kaza: Oğlunun kullandığı traktörün altında kaldı

Kaza, saat 13.30 sıralarında, Hocaköy Mahallesi yolunda meydana geldi. 16 EU 513 plakalı traktörüyle, annesi Muazzez Turan ile birlikte tarlaya giden İbrahim Turan (30), direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Turan, kontrolden çıkıp devrilen traktörden atlarken, annesi ise aracın altında kaldı. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Muazzez Turan, ambulansla sevk edildiği İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR