Hırsızlığın böylesi! Güpegündüz iterek araç çaldılar

Bursa'da ilginç hırsızlık. Çalmak istedikleri aracı çalıştıramayan 3 şüpheli, aracı bir süre iterek çaldıkları an güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 12:35 GÜNCELLEME 09.10.2024 13:19 ÜLKE'DE BUGÜN
Hırsızlığın böylesi! Güpegündüz iterek araç çaldılar

Olay, 6 Ekim'de saat 08.30 sıralarında, Osmangazi ilçesi Selimiye Mahallesi 11'inci Bahçe Sokak'ta meydana geldi.

Biri kadın 2 şüpheli, park halindeki 16 P 9094 plakalı otomobilin kapısını açtı. Şüpheliler, otomobili çalıştıramayınca vitesini boşa alıp itmeye başladı. Şüpheliler bir müddet otomobili itip çalıştırdıktan sonra kaçarken, o anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, şüphelilerin sokağa girdikten sonra park halindeki otomobilin yanına gelip, kapısını açtığı, çalıştıramayınca da ittiği görüldü.

60 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Otomobilini park ettiği yerde bulamayan sahibinin ihbarı üzerine, adrese giden Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yaklaşık 60 kameradan görüntü inceleyen ekipler, şüphelilerin İlhan Aykan (56) ile Gamze Erim (33) olduklarını belirledi.

Teknik ve fiziki takibin ardından, şüpheliler ile onlara hırsızlık sonrası yardım ettiği belirlenen F.Ş. (37) yakalanıp gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen İlhan Aykan ile Gamze Erim tutuklandı, F.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR