Engelli oğlu için otobüsün önüne yattı!

Bursa'da belediye otobüsünün dolu olması nedeniyle engelli oğluyla binemeyen anne şoföre dakikalarca dil dökerken, baba ise otobüsün önüne yattı. O anlar kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 17:01 GÜNCELLEME 10.10.2024 17:01 ÜLKE'DE BUGÜN
Engelli oğlu için otobüsün önüne yattı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Gençosman Mahallesi İstanbul Yolu üzerinde belediye otobüsü durağa yanaştı. Fakat ağzına kadar dolan otobüse engelli oğlu ile binemeyen anne-baba dakikalarca araca binmek için dil döktü.

Aracın dolu olduğunu söyleyen şoföre direnen anne ve baba otobüsün önüne yatarak aracın geçmesine izin vermedi. Anne ve babanın engelli oğlunu bindirmek için gösterdiği gayret yolcuların kamerasına yansıdı.

Mağdur anne ve babanın engelli oğluyla binmesi için bazı yolcular araçtan indi. Duyarlı vatandaşların ise araçların dolu olması nedeniyle, yetkililerden güzergah üzerinde daha sık seferler olmasını istedi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR