Bursa'da ahşap evde yangın: 68 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Şehriye Tekini, tek katlı ahşap evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2025 09:54 GÜNCELLEME 06.03.2025 09:56 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa'da ahşap evde yangın: 68 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Yangın, saat 21.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Güneybudaklar Mahallesi’nde bulunan tek katlı ahşap evde çıktı.

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Ahşap evden alevlerin yükseldiğini gören komşuların ihbarı üzerine adrese itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ 

Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

Kullanılamaz hale gelen ahşap evde yapılan kontrolde engelli Şehriye Tekin’in cansız bedenine ulaşıldı.

Tekin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR