İşte Bursaspor'un tek maçlık teknik direktörü!

Bursaspor, teknik direktör Adnan Örnek’in istifasını kabul ederken, yeni hoca aramak yerine kulübün bünyesinde yer alan Tunahan Akdoğan ile Trabzonspor maçına çıkma kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2017 16:07 GÜNCELLEME 29.05.2017 17:31 Bursaspor
İşte Bursaspor'un tek maçlık teknik direktörü!

Aldığı mağlubiyetler ile bir anda küme düşme hattına giren Bursaspor yönetimi, küme düşme tehlikesi üzerine dün gece toplandı. Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelen yönetim, teknik sorumlu Adnan Örnek’in istifasını kabul etti.

Yönetim Kurulunun sabaha kadar devam eden toplantısında, yöneticiler yeni teknik direktör aramak yerine kulübün bünyesinde yer alan Tunahan Akdoğan’la Trabzonspor maçına hazırlanılması kararı aldı.

ANTRENMANA BAŞLADILAR

Bursaspor kader maçına çıkacağı Trabzonspor hazırlıklarını bugün futbolculara izin vermeden başladı. Yeşil beyazlı futbolcular hazırlıklarını bu akşam saat 18.00’de kulüpte toplanıp 19.00’da idmana çıkarak sürdürecek.

KÜME DÜŞERSE DÜŞEN İLK ŞAMPİYON OLACAK

Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sıkı tutarken yeşil beyazlı kulübün küme düşmesi halinde, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu yakaladıktan sonra düşen ilk takım olma özelliğini alacak. Tunahan Akdoğan ile yöneticilerin futbolcular ile hafta içerisinde bir araya gelip böyle bir gerçeğin yaşanmasında yer almamaları için kendilerini uyaracağı belirtildi.

KAYNAK : Hürriyet