Zıpkınla avladı, sevinçten havalara uçtu

Çanakkale'de tüpsüz 25 metre derinliğe serbest dalış yapan Çetin Ege Doğan (45), zıpkın ile yakaladığı 63 kilogram ağırlığında ve 1,8 metre boyunda akya balığını görünce sevinçten havalara uçtu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2025 11:51 GÜNCELLEME 27.02.2025 19:57 ÜLKE'DE BUGÜN
Zıpkınla avladı, sevinçten havalara uçtu

Kentte 20 yıldır profesyonel olarak sportif amaçlı dalış yapan Çetin Ege Doğan, 23 Şubat'ta Saros Körfezi açıklarında trofe avı için denize açıldı.

DEVASA BALIĞI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU 

Tüpsüz olarak zıpkınla 25 metre derinliğe dalan Doğan, bir süre sonra akya sürüsüyle karşılaştı.

DEV BALIK İNSAN YUTABİLİR 

Zıpkınıyla 63 kilogram ağırlığında 1,8 metre boyunda akya balığı avlayan Doğan, o anları su altı kamerasıyla kaydetti.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR