Cip kamyona arkadan çarptı: 4 yaralı

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde kontrolden çıkan cipin kamyona arkadan çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2024 16:47 GÜNCELLEME 02.09.2024 16:47 ÜLKE'DE BUGÜN
Cip kamyona arkadan çarptı: 4 yaralı

Kaza, Çankırı-Kastamonu karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen cip, aynı istikamette seyir halinde ilerleyen kamyona arkadan çarptı.

Kazada H.R.A. (59), T.A. (65), N.A. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine tünel içerisine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Tünelin bir şeridi kaza sebebiyle trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR