15 gün önce anne olan genç kadının yasa boğan ölümü

Çorum Sungurlu'da, kalp krizi geçiren 21 yaşındaki genç anne hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2023 16:19 GÜNCELLEME 31.07.2023 16:21 ÜLKE'DE BUGÜN
15 gün önce anne olan genç kadının yasa boğan ölümü

Edinilen bilgiye göre, 15 gün önce anne olan Sultan Bayrav(21), iki gün önce evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının kalp krizi geçirdiği belirlendi. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu ağırlaşan Sultan Bayrav, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren genç kadın bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İki yıl önce Bayram Bayrav ile dünya evine giren ve 15 gün öncede ilk çocuğunu dünya ya getiren Sultan Bayrav, öğle namazını müteakip Ulu Camiinden kılınan cenaze namazının ardından, dualar ve gözyaşları arasında Sarıtepe mezarlığında toprağa verildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR