Çorum'da kavgayı ayırmak isterken av tüfeği ile vurularak öldürüldü

Çorum'da amca ile yeğen arasında çıkan kavgada av tüfeği ile ateş açıldı. Kavgayı ayırmak isteyen 24 yaşındaki Celal Atakan, av tüfeğinden çıkan saçmaların kurbanı oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2026 09:40 GÜNCELLEME 16.09.2026 10:08 3.SAYFA
Çorum'da kavgayı ayırmak isterken av tüfeği ile vurularak öldürüldü

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Ömerbey köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Mertcan Ş. ile amcası İhsan Ş. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN SAÇMALARIN HEDEFİ OLDU

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Celal Atakan, tarafları ayırmak için araya girdi.

Bu sırada İlhan Ş.'nin yeğenine av tüfeğiyle ateş açması sonucu saçmaların isabet ettiği Atakan ve İlhan Ş., yaralandı.

Hatay'da "kaza yokuşu" korkutuyor

Kayseri'de dehşet! Eşini öldürmeye geldi, başka bir kadını öldürdü

Diyarbakır’da 12 yıllık sır çözüldü! Dere yatağındaki iskeletin kimliği belli oldu

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Doktorların tüm müdahalesine rağmen Celal Atakan kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Mertcan Ş.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Atakan'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga götürüldü.

Olayın ardından İhsan Ş., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK : DHA