19 Ekim Muhtarlar Günü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği üyelerini ağırladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2017 17:32 GÜNCELLEME 19.10.2017 17:32 GÜNCEL
19 Ekim Muhtarlar Günü

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Zolan, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

Muhtarların kapısının 7 gün 24 saat açık olduğunu ifade eden Zolan, "Mahallede bir sorunla karşılaşıldığında ilk aranan hep muhtarlarımızdır. Yerel yönetimin başladığı yer sizsiniz. Sizlerin çok özel görevleriniz var. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlar isteklerini ilk olarak mahalle muhtarlarına iletiyor. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız." diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu da "Bizi desteklediğiniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Maddi manevi her konuda bizlere vermiş olduğunuz destekler hem bizi hem mahallelerimizi mutlu ediyor. Ben vatandaşlarımız adına da sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ise "Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı size teşekkür ediyorum. Şehrimiz için birlik beraberlik içinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

-Kale'de 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Kale ilçesinde muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kale Hükümet Binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulund ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Karaköy Muhtarı Ramazan Oranlı, yaptığı konuşmada, gece gündüz devletine milletine hizmet eden muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Oranlı, "Kamu kaynağının aktarılması hususunda birinci derecede sorumluluk bilinciyle 7-24 Görev başında bulunduğumuz bu hizmetlerimizin karşılığında senede bir gün de olsa bu anlamlı günü bize yaşatan hükümetimize de devletimize teşekkür ederiz. Biz muhtarlar olarak kamu hizmetlerinin ve devlet yatırımlarının halkımıza en sağlıklı şekilde, en verimli bir şekilde ulaştırılması için bugüne kadar elimizden gelen tüm çabayı gösterdik, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde memleketimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kale ilçesindeki 32 mahalle muhtarları, daha sonra 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kale Kaymakamı Murat Güneş'i ve diğer protokol üyelerini makamında ziyaret etti.

KAYNAK : AA