Denizli Emniyet Müdürü Demir, vatandaşlarla buluştu

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2018 19:59 GÜNCELLEME 17.01.2018 22:43 GÜNCEL
Denizli Emniyet Müdürü Demir, vatandaşlarla buluştu

Şehit Erler Parkı'nda vatandaşlarla buluşma toplantısı düzenleyen Demir, halkla bir arada, onlarla gönül gönüle, göz göze bu hizmet yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Denizli'de 2 bin 500 emniyet personelinin vatandaşın huzur içinde yaşaması için 24 saat görev yaptığının altını çizen Demir, şunları söyledi:

"Bu görevi yaparken de sizlerin bizimle olmanız hizmet aşkımızı, şevkimizi güçlendiriyor. Bu konuda da büyük bir teveccüh var. Değişik zamanlarda değişik kesimlerle görüşüyoruz. Denizli'de halkın desteği bir başka güzel, bu güzelliği hep beraber paylaşarak artırıyoruz. Karakolda ve diğer birimlerde çalışan personelimiz 24 saat boyunca sizin emrinizde. Sizin sokakta, evde güven ve huzur içinde yaşamanız için çalışıyorlar. Bu düşünceden hareketle bugün sizlerle olmanın keyfini, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin."

Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı etkinlikte Demir, Dokuzkavaklar Mahallesi Muhtarı Nihat Urhan ve vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğünün karavanıyla vatandaşlara çay, çorba ve yiyecek ikramında bulunuldu.

KAYNAK : AA