Kolay para kazanma hayaliyle öyle bir şey yaptılar ki!

Denizli Çal'da tarihi kalıntıların bulunduğu arazide devasa büyüklükte tünel kazan 4 defineci, suçüstü yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2023 09:54 GÜNCELLEME 05.01.2023 10:07 ÜLKE'DE BUGÜN
Kolay para kazanma hayaliyle öyle bir şey yaptılar ki!

Olay, Çal ilçesine bağlı Süller Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kaçakçılara geçit vermeyen Çal İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, dikkatli çalışmaları neticesinde kolay yoldan zengin olmayı hayal eden definecileri bir kez daha suçüstü yaptı. Uzun süre yapılan takip sonucu gerçekleştirilen operasyonda değerli eser bulmak için tarihi kalıntıların bulunduğu arazide 20 metre derinliğindeki tünel kazan Ş.K., A.Y., A.Ö. ve H.O.K., devasa tünelde çalışmalarını sürdürürken suçüstü yakalandı.

Kolay para kazanmayı hedeflerken jandarmanın operasyonuyla hayalleri suya düşen 4 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kazı malzemelerine el konulurken, tünelin etrafı ise herhangi bir kazaya karşı kapatıldı. Şüphelilerin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR