Nakliyede trajik kaza: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Denizli’de taşınma sırasında evden eşya çıkarmak için kurulan nakliye asansörünün elektrik telleri ile temas etmesi sonucu akımına kapılan Batuhan Koçan (22) hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2025 11:00 GÜNCELLEME 22.05.2025 11:02 ÜLKE'DE BUGÜN
Nakliyede trajik kaza: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Olay, Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi’nde meydana geldi.

AKIMA KALIPDI 

Alınan bilgilere göre taşınma olan bir evin eşyalarının nakliyesi için asansör kuruldu.

Eşyaların nakliyesi sırasında asansör elektrik telleri ile temas etti. Bu sırada Batuhan Koçan ise akıma kapıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri akımdan kurtarılan genci ambulansla hastaneye sevk etti.

KURTARILAMADI 

Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Batuhan Koçan kurtarılamadı.

Koçan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR