Carlos neye uğradığını şaşırdı!
Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Roberto Carlos Sivas'ta bir televizyon programına katıldı. Programa çıkarılan Kangal köpekleri Roberto Carlos'u bir hayli şaşırttı.
ABONE OLSivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'a, programa konuk olduğu Kanal 58 televizyonunda canlı yayın sırasında yavru Kangal köpek hediye edildi.Carlos, kentte yayın yapan Kanal 58 televizyonunda Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Spor Aktif programına konuk oldu. Sivasspor'a geliş süreci ve transferlerle ilgili açıklamada bulunan Carlos'a, canlı yayında sürpriz yapıldı.
Yıldız, Kangal köpeği hakkında bilgi vererek, Dağlı'nın yavrularını Carlos'a ve Sivasspor tercümanı Melih Biçer'e hediye etmek istediğini söyledi. Carlos'un köpeğine "Şampiyon", Biçer'in köpeğine ise "58" ismi verildiği belirtildi.
Hazırlanan sürpriz karşısında şaşırdığını dile getiren Carlos, hediyeden dolayı teşekkür etti.
Carlos, köpeklerin, insanların en iyi arkadaşı olduğunu söyledi.
Öte yandan programda, Carlos'un Sivasspor'a imza atışı, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Sivasspor'a attığı gol ve Türkiye'deki attığı gollerle ilgili hazırlanan VTR'ye de yer verildi.