Başbakan'a hakaret eden F.Bahçeli yönetici

Rasim Ozan Kütahyalı, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2014 09:50 GÜNCELLEME 29.01.2014 11:13 Diğer Branşlar
Başbakan'a hakaret eden F.Bahçeli yönetici

Fenerbahçeli yöneticiler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, Vatan gazetesine konuştu. 'Tribünlerde Başbakan'a fanatikçe küfür edenler midemi bulandırıyor. Beni kızdıran şey riyakarlık ve kalleşlik' diyen Kütahyalı, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'ya yüklendi. İşte Kütahyalı'nın gündemi sarsacak açıklamaları: 

FENERBAHÇE BÜYÜK HATA YAPIYOR

"F.Bahçe yöneticileri sadece F.Bahçe'nin Kadiköy merkezli ulusalcı tabanına oynayarak büyük hata yapıyorlar. F.Bahçe dışındaki kulüplerin nefretini kazandıkları gibi F.Bahçeli, dindar, muhafazakar ve liberal tabanını da kendilerinden uzaklaştırıyorlar. Bazı F.Bahçeli yöneticiler içlerindeki Tayyip Erdoğan nefretini bir türlü atamıyorlar. Aslında atmak zorunda da değiller. Yeter ki dürüst ve açık sözlü olsunlar. Erdoğan'ın muhalifi olduğunu deklare eden iki yüzlü davranmayan her futbol adamının haklarını sonuna kadar ben de korurum. Ama Tayyip Erdoğan'ı görünce türlü yalakalıklar yapan fakat tribünlerde Başbakan'a fanatikçe küfür edenler midemi bulandırıyor. Beni kızdıran şey riyakarlık ve kalleşlik.

"MERTLİĞE SIĞMAZ"

Mesela geçenlerde Mahmut Uslu bir röportaj veriyor. O röportajda muhabirlerin tanıklıklarına göre hem Tayyip Erdoğan'a hem de Erdoğan'ı desteklediğim için bana açıkça hakaret ediyor. Sonra korkup, çekinip bu ifadelerini röportajdan sildiriyor. Mahmut Uslu'nun söylediği sözleri tutmaması, sonradan kıvırması adeti haline geldi. Başbakan Erdoğan'la görüşürken iki büklüm olup sonra Samandıra'da muhabirleri görünce Erdoğan'a hakaret etmek mertliğe sığmaz".

TIRSIP KAÇAN KENDİLERİ

"Bizle program yapmak isteyen de kendileri ondan sonra tırsıp kaçan da kendileri. Halbuki ben 65 bin F.Bahçe taraftarı olsun isterse F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu programı yapalım demişim. Her ne kadar F.Bahçe yöneticileri bana küfür etse de ben doğru bildiğimi söylemeye devam ederim. Aziz Yıldırım'a kumpas kurulmuştur, dosyanın içeriğine bakıldığında 3 maçta şike vardır fakat bugün ortaya çıkan kanıtlar gösteriyor ki dosya gayrimeşru yöntemlerle oluşturulmuştur."