Dilmen uyardı! 'Yedek olacak oyuncu değil'

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2015 09:56 GÜNCELLEME 31.08.2015 09:56 Diğer Branşlar
Dilmen uyardı! 'Yedek olacak oyuncu değil'

İşte Dilmen'in tespitleri, Fenerbahçe, maça çok baskılı, çok coşkulu başladı ama 40. dakikaya kadar "Bu da kaçar mı?" dediğimiz bir pozisyon olmadı. Organizasyonda problem olmasına rağmen kilidi bir şekilde açtı. Bu bölümde kalesinde pozisyon vermemesi de önemliydi.

İLK ŞUTTA GOL OLDU

Kadlec, büyük bir hata yaptı ve Antalyaspor, ilk şutunda golü buldu. Bu gol Fenerbahçe'nin moralini bozdu, takım demoralize oldu. Büyük takımların duran top kullanıcıları iyi olduğu zaman bir şekilde golü atıyorlar.

%20 DAHA ARTMIŞ

Nani, Rize'de kıpırdamıştı. Bugün de iki tane gol, sarı kart gördü, sürekli aradı. Robin van Persie'nin performansı %20 artmış ama 60. dakikadan sonra oyundan düştü.

NANİ, GOLÜ RİZE'DE ATTI

Nani, frikikten golü geçen hafta attı. Geçen hafta kalecinin soluna atmıştı. Kaleci de ben barajı oraya koyayım iyice kapatayım dedi. Nani de kalecinin bu düşüncesini tahmin etti. Barajı da geçirince kaleci hiçbir şey yapamadı.

İKİ FARKLI ETO'O

İki ayrı Eto'o vardı. Eto'o bugün, "Ben sizin ağabeyinizim, önüme atmayın, ayağıma oynayın" anlayışıyla oynadı. Biraz da yaştan dolayı tabi. İlk yarıda Kjaer, Eto'o'ya yapışınca Eto'o, Kadlec'in olduğu bölüme gitti ve daha fazla topla oynamaya başladı.

"YÜZDE BİN" FAUL

Diego'nun faulünün tekrarını gördüm. Evde izlerken faul değil diyebilirsin ama Bülent Yıldırım'ın gördüğü açıdan "Yüzde bin" faul. Diego'dan uzak kalıcaksın, dokunmayacaksın. Kadir, orada çaylaklık yaptı.

BİR FORVET LAZIM

Fenerbahçe'nin transfer dönemi bitene kadar bir tane santrafor alırlar diye düşünüyorum. Hoca'nın istediği sistemde oynayabilecek forvet yok takımda ama kenar oyuncusu var. Mesela, Nani cezalı, Volkan var. Diego cezalı, Markovic var. Mehmet Topal cezalı, Meireles var.

OZAN'I HENÜZ GÖRMÜYOR

Pereira, öndeki oyuncuların alternatifi olarak ilk olarak Alper'i ve Volkan'ı görüyor. Henüz Ozan Tufan'ı görmüyor. Pereira'nın Ozan'ın Bursa performansını izlemesi lazım. Oyuncu bu kadar 4. ya da 5. yedek olacak oyuncu değil. Ozan, Uygar değil. Oyunu tutmak için de Ozan'ı oyuna alırsın.