Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a şok cevap!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında televizyon programlarındaki spor yorumcularına büyük tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2016 15:09 GÜNCELLEME 18.04.2016 15:09 Diğer Branşlar
Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a şok cevap!

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının o bölümü;
 
'Lig TV sanki pazarlama yeri. Yayıncı kuruluş kulüplere destek olmalı. Antrenör yayın yapıyor, sonra bir kulübe pazarlanıyor.
 
'Her top oynayan yorumcu olamaz'
 

Tümer Metin... Bizde oyuncuydu.  Hasan Ali kırmızı görüyor ama bilmiyor neden gördüğünü anlatıyor. Yorumcuysan eğitim alacaksın önce. Yorumcu oluyorlarsa eğitim alacak. Her topa vuran, top oynayan yorumcu, antrenör olamaz! Kuralları öğreneceksiniz, bileceksiniz. Bu kurallar uygulanmazsa kaos çıkar. ' dedi.
 
Kütahyalı'ya: 'Bu kadar gerizekalı olunmaz'

 
Aziz Yıldırım ayrıca Beyaz TV'de yorumculuk yapan Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı da hedef aldı.
 
'Ahmet Çakar sen doktorsun. Bu ülkeye örnek olacak insanlardansın. Ağzım dilim varmıyor söylemeye. Yapma. İyi hakemlik yapmışssın. Rasim Ozan... Ümit Özat sıkmasın diye birileri söylemiştir diyor, beni ima ediyor. Bu kadar gerizekalı olunmaz. Çekiyorlar viskiyi alta içiyorlar. Yeter artık ayıp ya.' dedi.
 
Ahmet Çakar'dan Twitter'dan Aziz Yıldırım'a yanıt
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına yorumcu Ahmet Çakar, Twitter'dan yanıt verdi. Çakar, "Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir" şeklindeki cevabı takipçileriyle paylaştı.