Çin'de tarih yazan Tekvando Milli Takımımız yurda dönüyor

Çin’in Wuxi kentinde yapılan Dünya Tekvando Şampiyonası’nda 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak tarih yazan Tekvando Milli Takımımız yurda dönüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2025 12:25 GÜNCELLEME 05.11.2025 12:25 Diğer Branşlar
Çin'de tarih yazan Tekvando Milli Takımımız yurda dönüyor

Çin’in Wuxi kentinde yapılan Dünya Tekvando Şampiyonası’nda tarih yazan Tekvando Milli Takımımız yurda dönüyor.

6 kasım perşembe günü Ay Yıldızlı sporcular saat 12.30’da İstanbul’da olacak.

3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak tarihinde ilk kez takım halinde dünya şampiyonu olan milli takım sporcularımız için İstanbul Yeni Havalimanı’nda karşılama töreni yapılacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR