Konya Büyükşehir kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde faaliyet gösteren kamu ve özel kurumlara yönelik düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası tamamlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2026 16:43 GÜNCELLEME 09.04.2026 16:43 Diğer Branşlar
Konya Büyükşehir kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde faaliyet gösteren kamu ve özel kurumlara yönelik düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

Büyük bir heyecana sahne olan turnuva, final karşılaşmasıyla sona erdi. 73 kurumdan 875 sporcunun katıldığı turnuva, hem rekabet hem de dayanışma açısından dikkati çekti.

Finalde Meram Belediyesi ile Konya Barosu karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki takım da uzun süre üstünlük kurmakta zorlandı. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Konya Barosu, rakibini 3-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Üçüncülük mücadelesinde ise Konya Özel Harekat Oğuzlar, SporKonyalılar karşısında galip gelerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Turnuva sonunda düzenlenen törende dereceye giren takımlara ve bireysel performanslarıyla öne çıkan sporculara ödülleri takdim edildi.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR