Giroud: "Messi'nin eğlenmesine izin vermeyeceğiz!"

Fransa, Arjantin ile oynayacağı Dünya Kupası finali hazırlıklarını sürdürürken, takımın golcüsü Olivıer Giroud'dan iddialı açıklamalar geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2022 01:28 GÜNCELLEME 17.12.2022 01:28 DÜNYA KUPASI
Giroud: "Messi'nin eğlenmesine izin vermeyeceğiz!"

Giroud, Lionel Messi'nin, kariyerinin ilk Dünya Kupası'nı kazanma hayallerini yıkmaya kararlı olduklarını söyledi. Messi'nin inanılmaz bir oyuncu olduğunu söyleyen Giroud; "Ancak hayatının muhtemelen en önemli maçı sonrası eğlenmesine izin vermeyeceğiz. Onu durdurmak için herşeyi deneyeceğiz. Çünkü biz de Dünya Kupası'nı bir kez daha kazanmak istiyoruz" dedi. 

"Messi'yi durdurma planı ne olacak bilmiyorum"

Arjantin'i, 4 yıl önce son 16 turunda elediklerini hatırlatan Giroud; "O maçta kante sürekli Messi'nin peşindeydi. Ancak bu maçta Messi'yi durdurma planının ne olacağını ben de bilmiyorum. Bu konuda teknik direktörümüzün bize neler anlatacağını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Olivier Giroud, 2022 Dünya Kupası’nda çıktığı 5 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR