Nagelsmann'dan Leroy Sane açıklaması! "Rahatsız oluyorum"

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Fildişi Sahili maçı öncesinde Leroy Sane hakkında konuştu. Nagelsmann, Sane'ye yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2026 17:56 GÜNCELLEME 20.06.2026 17:56 DÜNYA KUPASI
Nagelsmann'dan Leroy Sane açıklaması! "Rahatsız oluyorum"

2026 FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci maçında Almanya ile Fildişi Sahili karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası'nda ilk maçta Almanya, Curaçao'yu 7-1 mağlup ederek turnuvaya farklı bir galibiyetle başlamıştı.

Bu mücadele ilk 11'de yer alan Leroy Sane'ye eleştiriler hakkında konuşan Nagelsmann, oyuncusundan memnun olduğunu söyledi.

Nagelsmann açıklamasında, "Onun oynamasına neden engel olmam gerektiğini anlamıyorum. Dışarıdan gelen görüşlerden etkilenen biri değilim. Teknik ekip içinde bir görüşümüz var, takım içinde de bir görüşümüz var ve ayrıca sahada da çok iyi şeyler gördük." dedi.

Genç teknik direktör sözlerine şöyle devam etti:

"Birini belirli bir kalıba sokup, onu belirli bir şekilde nitelendirdiğinizde, o yönde gördüğünüz her şey çok daha kötü değerlendirilir."

Nagelsmann konuyla ilgili ayrıca, "Sizi temin ederim ki, bu durum onu rahatsız etmiyor ancak beni daha çok rahatsız ediyor, çünkü oyuncularım hakkında böyle şeyler yazılmasından hoşlanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR