Kardeşi 'son dans' dedi! Ronaldo'dan veda sorusuna net yanıt
Dünya Kupası'nda Portekiz'in Hırvatistan'ı mağlup ettiği maçın ardından Cristiano Ronaldo, milli takımdaki geleceği hakkında konuştu.
ABONE OL2026 FIFA Dünya Kupası son 32 turunda Portekiz, Hırvatistan'ı Cristiano Ronaldo ve Gonçalo Ramos'un golleriyle 2-1 yendi.
Son 16 takım arasına kalan Portekiz'in yıldızı ve kaptanı Cristiano Ronaldo karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
RONALDO'NUN KARDEŞİNDEN EMEKLİLİK SÖZLERİ
Portekiz'in Hırvatistan'la oynadığı maç öncesinde Ronaldo'nun kardeşi Katia Aveiro, "Sahip olduğum bilgilere göre, veda edebilir. Bugün değil, ama bence bu veda. Milli takımdan bahsediyorum. Güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göre, bu 'son dans', yani Dünya Kupası." dedi.
RONALDO: ANLIK KARARLAR ALMIYORUM
Karşılaşmanın ardından konuşan Sport TV'ye konuşan Ronaldo ise şunları söyledi, "Benim geleceği şu an önemli değil. Konuşacağım. Turnuvadan sonra zamanım olacak. Ailemle konuşacağım ve sonra en iyi kararı vereceğim. Artık anlık kararlar almıyorum, her şeyi sakin bir şekilde yapıyorum. Şimdi önemli olan bugünün tadını çıkarmak." dedi.
RONALDO'NUN MİLLİ TAKIM KARİYERİ
Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda 232 maça çıktı. Ronaldo bu karşılaşmalarda 146 gol atarken 46 asist yaptı. Yıldız futbolcu, ülkesiyle UEFA Uluslar Ligi (2) ve Avrupa şampiyonlukları yaşadı.