Kapılar kapanmıştı! Ronaldo Şampiyonlar Ligi'ne geri mi dönüyor?

Suudi Arabistan'da Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo için UEFA Şampiyonlar Ligi iddiası ortaya atıldı. Al-Nassr'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne davet edilebileceği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2023 09:56 GÜNCELLEME 15.11.2023 12:05 DÜNYA LİGLERİ
Kapılar kapanmıştı! Ronaldo Şampiyonlar Ligi'ne geri mi dönüyor?

Son dönemde futbola yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve birçok yıldız futbolcunun forma giydiği Suudi Arabistan için yeniden Şampiyonlar Ligi iddiası ortaya atıldı.



DAVET ALABİLİR


Abu Dhabi Sports'un haberine göre UEFA, Al-Nassr'ı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne davet edebilir.

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair iddialar daha önce de ortaya atılmış, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den konuyla ilgili açıklama gelmişti.

Ceferin konu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kariyerlerinin zirvesindeki oyuncuların Suudi Arabistan'a gideceğine inanmıyorum. Oradaki durumun bizim organizasyonlarımızı etkilemeyeceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ne sadece Avrupa kulüpleri katılabilir. Çıkan haberler spekülasyon."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR