Arjantinli eski yıldız, hastaneye kaldırıldı

Arjantin futbolunun önemli golcülerinden olan Carlos Tevez için Arjantin'den korkutan bir haber geldi. Tevez'in göğüs ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 12:45 GÜNCELLEME 24.04.2024 12:47 DÜNYA LİGLERİ
Arjantinli eski yıldız, hastaneye kaldırıldı

Arjantin futbolunun önemli golcülerinden olan Carlos Tevez için Arjantin'den korkutan bir haber geldi.

Arjantin Premier Ligi ekiplerinden Independiente'de teknik direktörlük yapan Carlos Tevez, göğüs ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Intependiente'nin resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada, "Antrenörümüz Carlos Tevez göğüs ağrısıyla San Isidro'daki La Trinidad Sanatoryumu'na gitti. Genel kontrolün bir parçası olarak önceden planlanmış bir dizi muayene devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Saatler sonra bir açıklama daha yapan Intependiente'den "Carlos Tevez, gerekli çalışmalar tamamlanana kadar tedbir amaçlı hastanede kalacak." sözlerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR